Nieuws van de fotoclub/ doe avond 12-12-2017

Ledenstop
Het bestuur heeft besloten voorlopig een ledenstop in te voeren om te voorkomen dat de verhouding jong/ervaren uit evenwicht raakt.
Doe avond
Op dinsdag 12 december is er een doe-avond Nachtfotografie. Camera, statief en evt. flitser mee. We verzamelen om 20.00 uur bij de trappen van het Gerechtsgebouw aan het Zaailand in Leeuwarden. Daar maken we dan groepjes die de stad  in gaan. Bij voorkeur mensen met ervaring in avondfotografie samen met mensen met minder ervaring. Rond half tien sluiten we af bij Het Wapen van Leeuwarden, Zaailand 92.

Parkeren kan in de parkeergarage onder het Zaailand, de bewaakte  fietsenstalling is dinsdagavond gesloten.

De snelopdracht ” Zie de maan schijnt door de kerstboom” bracht nogal wat problemen begreep ik. Omdat het binnenkort kerstbomen regent  heb ik besloten om de sluitingsdatum voor deze opdracht te verzetten naar 12 december.

Tevens voeg ik een nieuwe snelopdracht toe, namelijk “Reflecteren“, vind dit wel toepasselijk voor het eind van het jaar. Sluitingsdatum hiervoor is 18 december.

Per opdracht maximaal twee inzendingen en graag even vermelden voor welke opdracht deze bedoeld is. Beide snelopdrachten worden vertoond op de kerstavond van FCL op 19 december (in Berltsum, omdat het clubgebouw bezet is).

Voor het nieuwe jaar is het weer de bedoeling dat een van de leden een presentatie gaat geven, Neel zal de volgende voor haar rekening nemen.

Tot slot, de ALV is gepland op 20 februari.