Mini workshop landschap- en architectuur

Beste mensen,
Op de clubavond is het al even ter sprake geweest, we starten binnenkort met een kleine workshop olv Robert van der Molen. Hij is een fotograaf uit Groningen en geeft les op de fotoacademie in Amsterdam. Vorig jaar was hij bij ons te gast om de clubwedstrijd te jureren. De workshop is op de gewone clubavonden dus voor iedereen die mee wil doen en gratis (dwz de club betaald). De data zijn 20 maart en 3 april ( normale clubavonden) en 24 april (clubwedstrijd en afsluiting seizoen).
Hieronder de opzet zoals ik die van Robert door gekregen heb :

Avond 1 : uitleg seriematig werken, concept, wat is een goede foto? Smaak? Aanpak voor het maken van foto’s.
Avond 2: bespreking resultaten tot nu toe + hoe nu verder.  Vragen?
Avond 3 : bespreking eindresultaten en clubwedstrijd.

Het thema van de clubwedstrijd is dus het thema van de workshop: Landschap en architectuur.