Neel Langhout Faber

Voor mij heeft fotograferen altijd iets magisch gehad. Mijn eerste camera heb ik van mijn ouders gehad een boxje, zo’n gek vierkant toestelletje waar je maar weinig door zag, met een filmrolletje. Wat spannend was, want zou er iets gelukt zijn.

Het grote wachten, blij of teleur gesteld .

Enkele fotocamera’s verder (altijd Canon), en altijd op de automatische stand, best veel gefotografeerd vooral vakantie kiekjes.

Vond ik het tijd worden er meer over te weten te komen.

Een systeem camera aangeschaft Canon Eos M10.

Maar dan , hoe werkt het wat is wat en waarvoor. Les genomen bij de fotofabryk , beginners en later gevorderden.

Dan daarna moet je gewoon blijven oefenen, maar dat blijft er vaak bij, te druk blabla bla.

Op de fotobeurs bij de neushoorn kennis gemaakt met de sympathieke leden van de leeuwarder foto club, kortweg LFC.

De klik was er direct, je krijgt opdrachten en 1 x in de (ca) 2 weken komen we bij elkaar en bespreken de resultaten.

De club mensen is divers en leuk en je bent vrij te komen of niet maar je bent wel bezig.

Neeltje Langhout Faber