Het programma van ons nieuwe seizoen is bekend gemaakt en ziet er als volgt uit

3 september   Onderwerp Vakantie
17 september.  Fonteinen
1 oktober.        Serieavond
15 oktober.      Markt
29 oktober.      Standbeelden
5 november.    Serieavond
19 november.  Avondfotografie, dus naar buiten
3 december.    Water
17 december.  Kerst op de club, dus…….
7 januari.         Serieavond
21 januari.       Verenigingen. Denk aan bv sportfoto’s bij een ijshockey club of portretten van mensen in uniform, macrofoto’s van kanariepietjes..
4 februari.       Dubbelopnames. Meervoudige belichting direct uit je camera of  met behulp van photoshop.
25 februari.     Serieavond
10 maart.        ALV
24 maart.        ……..
7 april.            ………..
21 april.          Slotavond
Een aantal zaken zullen veranderen om de avonden leerzamer te maken en meer aandacht voor ieders foto’s te kunnen hebben:
  • Om de drie avonden een Serieavond. Er is dan geen beamer, en alleen geprinte series worden besproken ( één per persoon). Die avonden kan dus ook geen snelopdracht getoond worden, maar ik geef wel iedere veertien dagen een onderwerp.
  • Om voor ieders foto’s evenveel aandacht te kunnen hebben is het volgende bedacht: door de foto’s in de Dropbox® te nummeren is het voor René mogelijk om eerst van iedereen foto 1 te laten zien, dan als er tijd is foto 2 en zo voort. Hiermee voorkom je dat aan het eind van de avond foto’s afgeraffeld worden.